930 x122 grota rece

baschet

AZI, BASCHET DE LIGĂ NAȚIONALĂ ÎN PITEȘTI

BCM U dispută în această seară ultima sa partidă pe teren propriu din anul care se apropie de sfârșit. Piteștenii vor juca în Sala Sporturilor Trivale cu CSM U Oradea.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Meciul se anunță a fi unul disputat având în vedere și poziționarea celor două echipe în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin. Fiecare cu câte 16 puncte acumulate, CSM U Oradea ocupă locul 4, iar BCM U, locul 5. Elevii lui Hristu Șapera au, însă, o partidă mai puțin jucată. Disputa va începe la ora 18:45, urmând să fie arbitrată de Alin Faur, Laszlo Bukuresti și Șerban Rașoga. Comisar de joc va fi Tiberiu Rist.

Într-o declarație pentru scmpitești.ro, antrenorul principal al BCM U, Hristu Șapera, a făcut un apel către suporteri să vină astăzi în număr cât mai mare la Sala Sporturilor Trivale: „Vreau să le transmit în primul rând că au fost minunați în acest tur de campionat și că îmi doresc foarte mult să câștigăm pentru ei acest ultim meci de acasă. Îi așteptăm la sală pentru că vom aveam mare nevoie de sprijinul și energia lor, având în vedere că este cea mai dificilă partidă pe care o jucăm în Pitești în prima parte a sezonului.” (Foto: Facebook BCM U Pitești)

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3