NOR CURIER 930X122

atletism

EI SUNT CAMPIONII DE MÂINE AI ARGEŞULUI

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi” şi Asociaţia Judeţeană de Atletism au organizat ieri competiţia „Primii paşi în atletism”. 
A fost vorba de concursuri de tetratlon, 30 m, săritura în lungime de pe loc şi aruncarea mingii de oină de pe loc. Acestea li s-au adresat fetelor şi băieţilor nelegitimaţi născuţi în anii 2004 și 2005. Pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, pe o vreme mohorâtă, cu ceaţă şi o temperatură de 4 grade Celsius, s-au aliniat la start 51 de copii. Primii 3 clasaţi pe categorii de vârstă la masculin şi feminin au fost premiți cu diplome, cupe, fesuri şi fulare. Toţi copiii au primit, însă, dulciuri, diplome şi tricouri inscripţionate. Premiile au fost asigurate de Federaţia Română „Sportul pentru toţi” şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi”.
Iată câştigătorii:
Feminin:
1. Loriana Şerban – Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila” Piteşti
2. Andreea Turcu – Şcoala Gimnazială „C. Cristescu” Lunca Corbului
3. Beatrice Moroacă -Şcoala Gimnazială „Ion Minulescu” Piteşti.
Masculin:
1. Denis Bragă – Şcoala Gimnazială „Oprea Iorgulescu” Câmpulung
2.Cătălin Drăgan – Liceul Tehnologic Topoloveni
3. Darius Florescu – Liceul Tehnologic Topoloveni. (Foto: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3