Donaris 930 x 122

cs dacia mioveni

FELICITĂRI! PRIMUL MECI, PRIMA VICTORIE

Primul meci, prima victorie. Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 a învins ieri în deplasare, în Arad, pe ACS Crișul Chișineu-Criș. Scorul a fost 29 – 26 pentru argeșence. Partida a contat pentru etapa a XIII-a a Campionatului Naţional Divizia A. Conducerea clubului din Mioveni le felicită pe fete pentru această victorie.

Citiți și: Bianca, steaua Piteștiului! Tatăl acesteia, polițist local, eroul care a salvat o viață

A fost primul meci oficial al echipei avându-i pe banca tehnică pe antrenorii Daniel Gheorghe și Georgianos Macri. Daniel Gheorghe se declară mulţumit atât de scor, cât şi de evoluţia elevelor sale, dar precizează că echipa mai are nevoie de timp pentru a-şi îmbunătăţi relaţiile de joc.

Amintim că echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorii Lucian Ghiulai şi Claudia Iancu (ambii au plecat la U Timişoara), locul acestora fiind luat de Daniel Gheorghe şi Georgianos Macri.

Citiți și: Pitești. Oamenii au rămas ,,mască”! Ce au putut face franțuzoaicele în Centru

Gheorghe a antrenat SCM Ploieşti pentru o perioadă de 8 ani, a fost antrenor la junioare I şi a obținut rezultate deosebite. În fiecare an echipa antrenată de el s-a calificat la turneele finale, terminând pe primele trei locuri de fiecare dată, iar un rezultat notabil îl reprezintă participarea fostei sale echipe în cupele europene. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90