Donaris 930 x 122

1 decembrie

PROGRAMUL CU PUBLICUL AL CENTRELOR CEZ

Centrele de relaţii cu clienţii CEZ nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de luni, 30 noiembrie, şi marți, 1 decembrie, zile de sărbătoare legală și nelucrătoare, anunță furnizorul de electricitate.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

Activitatea va fi reluată miercuri, 2 decembrie, și se da desfășura corespunzător programului normal din zilele lucrătoare: între orele 8 și 16 sau 8 și 17 în cazul Centrelor de relaţii cu clienţii CEZ din municipiile-reşedinţă de judeţ (Pitești, Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina și Târgu Jiu).

CEZ Distribuție mai precizează că pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie în Argeș și în celelalte județe pe care le deservește nu au fost planificate întreruperi programate pentru executarea de lucrări de investiții sau mentenanță. Totodată, CEZ Distribuție anunță că a suplimentat numărul de ture de servire operativă pentru această perioadă, în vederea asigurării continuităţii în alimentarea cu energie electrică și pentru intervenția rapidă în caz de avarii.

Citiți și: Anunț de ultimă oră de la Primăria Mioveni! Sunt vizați toți cetățenii

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90