New Profesional Consult 930 x 122

bughea

ȘOCANT! O ARGEȘEANCĂ A MURIT DUPĂ CE A FOST MUȘCATĂ DE UN CÂINE

Caz cutremurător în comuna argeșeană Bughea de Jos.

Citiți și: Îngrijorător în Carpații Meridionali! Specialiștii confirmă o nouă „specie” de prădător

Potrivit primelor informații „la cald”, pe care le-am aflat în urmă cu doar câteva minute, o femeie a fost mușcată astăzi pe stradă de un câine maidanez. Mușcătura, la piciorul drept, i-a fost fatală pentru că a atins artera femurală. În vârstă de 68 de ani, femeia a suferit o hemoragie puternică și a decedat la scurt timp după aceea. A fost găsită căzută pe drum de un localnic.

Ulterior, cadavrul a fost transportat la prosectura Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel pentru necropsie. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Noi reguli privind deținerea câinilor

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Inca un om omorit de haitele de maidanezi din romania si vor mai urma si altii pentru poporul asta in loc sa iasa la proteste in fata primariei cu pancarte sa isi ceara drepturile si sa dea de pamint cu primaru , sta si priveste cum maidanezii fac legea si omoara oameni copii femei !! Legea 258/2013 este destul de clara : adunati dati spre adopti ( desi nu sunt de acord cu adoptia ca sunt doar adoptii fictive ) si dupa 14 zile eutanasiati . Principalu vinovat este primaru si trebuie bagat in puscarie pe viata pentru crima .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3