930×122 CAPRA 5

pod

ACUM: PODUL DE PE LUNĂ, ADUS PE PĂMÂNT

Podul de pe Lună, adus pe Pământ. Se lucrează la podul peste râul Doamnei, pe sensul dinspre Ștefănești.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Deşi începute la sfârșitul săptămânii trecute (amănunte, AICI), lucrările au fost suspendate din cauza vremii și reluate astăzi.

,,În urma frezării asfaltului de pe podul peste râul Doamnei, sensul spre Piteşti, s-a constatat că betonul este ud din cauza infiltraţiilor.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Din păcate, vom asfalta atunci când vremea ne va permite, cel mai devreme luni, şi până atunci rămâne frezat. Sunt toate utilajele pregătite, dar era o greşeală să asfaltăm peste udătură. Ne pare rău pentru situaţia creată.”, anunța în weekend viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Poliţiștii rutieri se află la faţa locului, pentru a ţine sub supraveghere circulaţia.

“Craterele” formate pe pod i-au dat acestuia un aspect selenar, ca de Lună (AICI, subiectul pe larg). În urma articolului nostru, Primăria a trecut la reparații (detalii, AICI). Rămâne de văzut cât de eficiente vor fi și aceste lucrări.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3