930×122 CAPRA 5

furt

(VIDEO) UPDATE: HOȚII DE LA METRO, SUB CONTROL JUDICIAR

UPDATE 2: Parchetul a hotărât ca cei trei să fie cercetați sub măsura controlului judiciar. 

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

UPDATE 1: Hoții de la Metro, duși la Parchet. Cei trei indivizi au fost duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, care ar urma să decidă o măsură preventivă împotriva acestora. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Poliţiştii de la Secția 4 Pitești au continuat ancheta într-un dosar penal de furt care vizează trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, din comuna Merișani.

Cei trei, care ar fi rude, ar fi furat pe 15 septembrie 2019 un rucsac în care se aflau 20.000 de lei dintr-o autoutilitară parcată în curtea magazinului Metro Pitești. Autoutilitara nu ar fi fost încuiată. Păgubită este o persoană care venise să cumpere produse de la Metro.

Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţişti din Pitești, Bascov și Albota, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale („mascații”) și jandarmi au făcut ieri trei percheziţii domiciliare în Merişani.

„După administrarea probatoriului, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează Poliția Argeș. (Reporter: Elena Picu, operator: Mihai Neacșu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3