Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

WEEKEND INCENDIAR LA SUNRISE BEACH RESORT! (VIDEO)

La doar câțiva kilometri distanţă de Piteşti, puteţi evada în acest weekend din oraşul aglomerat pentru a vă relaxa pe plaja Sunrise Beach Resort din Budeasa. Motive? Enumerăm doar câteva: te poți bucura de cea mai mare piscină din județul Argeș, preparate culinare absolut delicioase, cocktailuri aromate, aventuri cu skijet-ul pe lacul Budeasa şi un peisaj care te îmbie la relaxare.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

SUNRISE

Momentele de relaxare și de distracție sunt întotdeauna mici minuni în cotidianul atât de poluat de zgomote și stres. Sunrise Beach Resort îți poate aduce mai aproape decât crezi marea și cea mai incendiară atmosferă de vară!

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Platforma pe care este construită piscina dispune de 400 de locuri, baldachine, bucătărie proprie, bar, club, piscină pentru copii, duşuri şi grupuri sanitare și un minunat ponton pe malul apei.

Este un spaţiu special amenajat pentru relaxare, înot și petreceri cu spumă pe timp de zi. Seara, DJ-ul şi show-ul barmanilor completează experienţa unei petreceri adevărate.

De asemenea, este un cadru foarte potrivit pentru o lansare de produs sau pentru organizarea unui eveniment deosebit.

Bucură-te de un timp liber activ, alături de cei dragi!

Mai multe detalii, pe Sunrise Beach Resort sau la numărul de telefon 0744.374.050.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3