NOR CURIER 930X122

accident de muncă

Accident de muncă la firma Metabet din Piteşti. Şi-a prins mâna în utilaj

Accident de muncă la firma Metabet din Piteşti.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

UPDATE ORA 15.15: „Bărbatul de 22 de ani a fost preluat conștient, cu o fractură deschisă la membrul superior stâng și transportat la spital. Se pare că i-a fost prinsă mănușa de burghiul unei mașini de găurit industrială”, a transmis ISU Argeş.

Ştirea iniţială – ora 14.11

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

Echipaje de prim ajutor, dar şi reprezentanţi ai ITM Argeş se deplasează la această oră pentru la firma Metabet din Piteşti, acolo unde bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, şi-a prins mâna într-o mașină de găurit.

Deocamdată nu a fost stabilită gravitatea accidentului.

Cel mai important, bărbatul este conştient.

La faţa locului este prezentă, alături de echipajul SMURD, şi descarcerarea grea. A mai sosit încă o autospecială a ISU Argeş.

„Un bărbat s-a accidentat la membrul superior stâng, pe timpul unor activități desfășurate în cadrul unui operator economic din municipiul Pitești, strada Tudor Vladimirescu.
Pompierii de la Detașamentul Bradu intervin cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD”, a anunţat ISU Argeş.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90