930 x122 grota rece

fonduri

CONSILIUL JUDEŢEAN DĂ BANII PENTRU STAŢIUNEA MOLIVIŞU

Luni, 16 iunie, este programată să aibă loc, cu începere de la ora 14, o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Stațiune nouă în Argeș!

Pe ordinea de zi vor fi două proiecte importante. Primul se referă la contribuţia Consiliului Judeţean pentru realizarea staţiunii montane Molivişu. În total cofinanţarea de la Consiliu este de 7.000.000 de lei, iar banii vor fi daţi în etape. O parte din suma necesară este asigurată din surse europene şi ale unor comunităţi locale (comunele Brăduleţ, Arefu şi Cicăneşti), care trebuie să se grăbească să facă rost de bani. Data limită până la care poate fi construită staţiunea este decembrie 2015. Dacă nu va fi construită până atunci, finanţarea europeană se va pierde. Conform proiectului, staţiunea Molivişu va avea pârtii de schi, o turbărie, bază de agrement, aquaparc şi un observator turistic, situat la 1.620 de metri altitudine.

Al doilea proiect important este cel prin care conservatorul Aurel Iacşa va deveni consilier judeţean, ca urmare a alegerii lui Florin Tecău în postul de preşedinte al Consiliului Judeţean. Tecău şi-a dat demisia din funcţia de consilier, iar locul său va fi luat de Iacşa.

Citiți și: Ce bani mai primesc bisericile din bugetul Piteștiului

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90