NOR CURIER 930X122

vaccinare anti-covid-19

Date la zi despre campania de vaccinare în Argeş

Prefectul Soare a precizat că sunt şapte centre de vaccinare anti-COVID la nivelul judeţului Argeş, astfel: două la Piteşti, două la Curtea de Argeş şi câte unul la Mioveni, Costeşti, respectiv Câmpulung.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

Astăzi, în prima zi din etapa a doua a campaniei de vaccinare, este de aşteptat ca un număr de 800 de persoane să se vaccineze în Argeş.

Potrivit ultimelor statistici publicate pe platforma covidarges.ro, 4.329 de argeşeni s-au vaccinat deja.

Citiți și: Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

Emanuel Soare a mai precizat că a solicitat înfiinţarea a şi mai multe centre, pentru a preîntâmpina aglomerările şi pentru a creşte capacitatea de vaccinare în judeţ.

Pentru vaccinarea împotriva COVID-19, se pot face înscrieri pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/. Doritorii trebuie să acceseze platforma, să-și creeze un cont și să respecte etapele privind desfășurarea procesului de vaccinare. Mai multe detalii găsiți accesând link-ul: https://www.covidarges.ro/vaccinare/inscrieri/

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90