930 x122 grota rece

vaccinare anti-covid-19

La 100 de ani, s-a vaccinat. Mesajul veteranului de război pentru generaţia tânără

La onorabila vârstă de aproape 100 de ani, președintele de onoare al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, general-locotenent (rtr.) Octavian Leru, s-a vaccinat luni, 18 ianuarie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, împotriva COVID-19.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

„Să învățați, iar în viață să faceți ceea ce vă place. Să vă alegeți meseria pe care o doriți și să munciți. Altfel, este rău și pentru voi, dar mai ales pentru cei cu care lucrați. Să știți că se poate ajunge la această vârstă prin liniște sufletească și ponderare în tot ceea ce faceți”, este mesajul transmis de general-locotenent (rtr.) Octavian Leru, absolvent al Școlii Militare de Ofițeri de Artilerie și veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial cu Regimentul 4 Artilerie Grea.

„Printr-un gest de camaraderie și respect, personalul activ din Ministerul Apărării Naționale va da întâietate veteranilor de război, răniților în teatrele de operații, pensionarilor militari cu vârste de peste 65 de ani și celor cu boli cronice”, a transmis MApN.

Citiți și: Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

(Sursa Foto: Facebook – MApN)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3