930×122 CAPRA 5

vaccinare anti-covid-19

Prefectura Argeș anunță vaccinare fără programare

Prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu informează despre proiectul „Vaccinare fără programare” al Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

Conform proiectului demarat de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), începând de sâmbătă, 8 mai, la nivel național va începe vaccinarea fără programare, care se realizează prin prezentare directă în centrele de vaccinare.

Imunizarea se va produce în limita dozelor disponibile și a capacității centrelor. Pentru acest lucru, este necesar ca oamenii să se prezinte la centru cu un act de identitate valabil.
Pentru a ușura desfășurarea imunizării, în centre vor fi eliberate bonuri de ordine.

Citiți și: Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

În ceea ce privește programul, persoanele peste 60 de ani vor avea acces pe întreg programul centrului de vaccinare, în timp ce, pentru persoanele cu vârste sub 60 de ani, imunizarea se va putea face după ora 14:00.

Imunizarea fără programare se va putea realiza în orice centru de vaccinare din țară.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3