930×122 CAPRA 5

vaccinare anti-covid-19

Izolare prin nevaccinare! Începe războiul celor care s-au vaccinat împotriva scepticilor

Izolare prin nevaccinare! Deşi s-a anunţat clar că „vaccinarea nu este obligatorie„, autorităţile mai multor state pun deja presiune pe oameni, sugerând că „fără vaccin, nu vor mai putea intra în localuri, magazine sau chiar la locul de muncă”, scrie Daily Mail.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

Autorităţile au în cap opţiunea ca, în mediul privat, să poată fi stabilite seturi de reguli proprii, incluzând solicitarea unui act doveditor cu privire la vaccinare. Astfel, am putea fi interziși în restaurante, magazine și birouri dacă nu ne vaccinăm.

Nu mai vorbesc despre măsura carantinării, deja anunţată în cazul persoanelor care călătoresc peste graniţe şi nu sunt vaccinate.

Citiți și: Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

Mai mult decât atât, la nivelul societăţii există discuţii contradictorii între persoanele care s-au vaccinat şi, atenţie, cele care se mai gândesc şi aşteaptă rezultate mai clare asupra eficienţei vaccinurilor (nu cei care declară răspicat că sunt împotriva vaccinării).

Sunt deja persoane care refuză să întâlnească fizic persoane care nu s-au vaccinat. Acestea, evident, simt cumva o constrângere, ca să nu spunem discriminare!

Asemenea politici sunt extrem de delicate şi trebuie cântărite serios de autorităţi, dar şi de oameni, în momentul în care fac sugestii privind obligativitatea vaccinării.

(Foto: descriptiv / Sursa foto: Paul Becker – Becker1999)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90