Donaris 930 x 122

vaccinare anti-covid-19

Noi centre de vaccinare în Argeş. Două, la Spital Muntenia, dedicate exclusiv cadrelor didactice

Prefectul Soare a anunţat, într-o conferinţă de presă care a avut loc astăzi, deschiderea unor noi centre de vaccinare anti-COVID-19.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

„În Argeș nu se mai pot face progamări, dar acestea vor fi reluate din 8 februarie, dată de la care vor funcționa și mai multe centre de vaccinare. Astfel, vor fi amenajate 5 centre noi de vaccinare: 2 în Pitești (la Muntenia Hospital, dedicate exclusiv cadrelor didactice), 1 la Izvoru, 1 la Ștefănești și 1 la Mărăcineni.

În prezent, în județ funcționează 8 centre de vaccinare: Piteşti (cu 3 fluxuri, la hotelul Primăriei), 1 la Mioveni (Casa de Cultură Racovița), 1 la Topoloveni (Policlinică),1 la Campulung (ambulatoriul Spitalului Municipal), 1 la Costești (Spitalul Orășenesc), 1 la Curtea de Argeș (centru de recreere persoane vârstnice)”, precizează Emanuel Soare.

Citiți și: Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90