New Profesional Consult 930 x 122

vaccin astra zeneca

Cele cinci centre din Argeş unde se fac vaccinări cu soluţia AstraZeneca

Insitituţia Prefectului a anunţat astăzi unde se vor efectua vaccinările anti-Covid cu soluţia propusă de AstraZeneca.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

„Cele 5 centre de vaccinare noi din Argeș, unde se va folosi vaccinul AstraZeneca, sunt: Muntenia Hospital din Pitești (cu două fluxuri), Ștefănești (la Sala de Sport Campus Școlar), Mioveni (Casa de Cultură Racovița) și Mărăcineni (Centrul de Permanență din satul Argeșelu)”, a transmis Prefectura.

Programarea pentru AstraZeneca începe astăzi și se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie.

Citiți și: Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca, până la data de 11 aprilie.

„Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.

Ca element de noutate, pentru buna desfășurare a activității de vaccinare, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile.

Modalități de programare:
1. În platforma informatică de către beneficiar, angajator sau aparținător
2. Prin intermediul medicului de familie/curant
3. Prin Call Center, la numărul unic 021.414.44.25
4. Prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor

Astăzi, în platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. În cele 180 de cabinete din toată țara sunt disponibile 10.800 de sloturi/zi”, sunt precizările Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90