930 x122 grota rece

vaccinare anti-covid-19

S-au vaccinat cu soluţie împotriva ridurilor

S-au vaccinat cu soluţii antirid. Au fost descoperite noi vaccinuri falsificate şi, mai mult decât atât, acestea au fost deja utilizate pe un număr important de persoane care s-au gândit, probabil, că nu merită să aştepte la coadă în centrele autorizate.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

Din nefericire, graba le-a costat 1.000 de dolari. Pfizer a descoperit că dozele au fost falsificate, iar în Polonia, de pildă, s-au administrat soluţii folosite la tratamentul împotriva ridurilor, scrie digi24.ro.

Piaţa neagră a vaccinurilor este un pariu pierdut din start. Autorităţile atrag atenţia că vaccinul original este vândut doar guvernelor, pentru moment. Cele care se vând pe internet sunt contrafăcute și cu potenţial dăunător, precizează sursa menţionată.

Citiți și: Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

În cazul persoanelor vaccinate în Polonia cu ser anti-riduri, din primele informaţii nu ar fi avut de suferit, însă evident nici nu sunt protejate împotriva noului coronavirus.

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: digi24.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90