930×122 CAPRA 5

vaccinare anti-covid-19

Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19

Argeş: Peste 600 de elevi au decis să se vaccineze împotriva Covid-19. Inspectoratul Școlar Județean Argeș, împreună cu DSP și personalul medical afiliat, anunţă extinderea campaniei de vaccinare în Câmpulung şi Curtea de Argeş.

Citiți și: Raed Arafat: Ar putea fi propusă vaccinarea anuală anti-COVID

În aceste localităţi, peste 600 de elevi de la Colegiul Dinicu Golescu şi Colegiul Vlaicu Vodă se vor vaccina, în urma unor solicitări personale sau ale membrilor familiilor acestora.

La Piteşti, aşa cum v-am informat, două mari unităţi de învăţământ sunt implicate în campania de vaccinare: Colegiul Brătianu şi Colegiul Zinca Golescu.

Citiți și: Vaccinare pe muzică simfonică în Piteşti, la Prefectură

„Ținând cont de valorile asumate ale școlii românești, în triunghiul minte-corp-suflet, ne dorim ca, prin deschiderea, în inima școlilor care reprezintă un etalon în învățământul argeșean, să susținem intrarea în normalitate prin VACCINARE […]. Învățământul și sănătatea și-au asumat rolul de lideri, făcând un pas important pentru intrarea în firescul societății”, a transmis Liliana Murguleţ, Inspector Şcolar General în cadrul IŞJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3