930 x122 grota rece

internet

PITEȘTIUL ȘI-A EXTINS REȚEAUA DE INTERNET GRATUIT ÎN SPAȚIILE PUBLICE

În Pitești au fost instalate 20 de noi sisteme de WiFi în diferite zone ale municipiului, pentru creșterea conectivității la internet a unui număr cât mai mare de persoane. Acestea li s-au adăugat celor deja existente în Piața Primăriei și parcul Lunca Argeșului.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Acordul de finanțare pentru internet WiFi gratuit în spații publice din municipiu, în valoare de 15.000 de euro, a fost semnat cu Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA).

Finanțarea europeană nerambursabilă a fost obținută prin proiectul „WiFi4EU – promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

Inițiativa se bazează pe un sistem simplificat de finanțare prin care municipalitățile au transferat cuponul valoric în valoare de 15.000 de euro primit conform proiectului către societatea care a instalat hotspoturile.

În Pitești, proiectul a fost concretizat de RDS&RCS, care a furnizat 20 de echipamente WiFi și care a instalat rețeaua wireless în 20 de puncte de acces exterioare:

-Piața “Vasile Milea” (2);

-Strada Victoriei (3);

-Parcul Trivale (2);

-Parcul Ștrand (1);

-Expo-Parc (2);

-Parcul Finanțe-BCR (2);

-Parcul din fața colegiului “I.C. Brătianu” (1);

-Bazinul Olimpic (1);

-Parcul Făget (1);

-Parcul Casa Căsătoriilor (1);

-Parcul Tineretului (1);

-Parcul Prundu (2);

-Parcul Lumina (1).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90