New Profesional Consult 930 x 122

carantină

ARGEȘ: 2.000 DE PERSOANE, ÎN CARANTINĂ SAU IZOLARE

Potrivit datelor comunicate duminică de Instituția Prefectului – Argeș, la nivel de județ se mai află în autoizolare 1.437 de persoane.

Citiți și: Vești bune! Se dau bani de la stat!

Alte 608 persoane sunt în carantină instituționalizată.

Reamintim că, până duminică, 12 aprilie 2020, în Argeș au fost confirmate cu noul coronavirus 57 de persoane. Dintre acestea, 6 s-au vindecat.

Citiți și: Ce ne MAI pregătesc autorităţile: Intri în carantină chiar dacă eşti vaccinat

Conform datelor DSP Argeș, până acum în județ s-a înregistrat un singur deces al unei persoane infectate cu virusul COVID-19 (AICI, amănunte).

Sute de amenzi, zilnic

Angajații Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și Armatei sunt în continuare mobilizați în acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor COVID-19.

Numai ieri în Argeș au fost fost efectuate 571 de verificări în ceea ce privește respectarea măsurilor de izolare și carantină.

Au fost aplicate 270 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 620.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației.

Au fost oprite aproape 400 de autovehicule și au legitimate aproximativ 650 de persoane.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90