Donaris 930 x 122

carte

PROFA DE NUTRIȚIE DE LA EPITEȘTI ȘI-A LANSAT PRIMA EI CARTE

Îi citiți pe ePitești articolele în care vă dă cele mai bune sfaturi pentru o viață sănătoasă. La doar 19 ani piteșteanca Diana Pîrje, colaboratoare de nădejde a publicației noastre, este deja o specialistă în tot ceea ce înseamnă alimentaţie şi… psihologie. Recent Diana şi-a lansat şi prima ei carte, în format electronic.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

Ce conţine cartea?

-Conţine sfaturi pentru fete. Sunt sfaturi legate atât de alimentaţie, cât şi de psihologie (exerciţii practice care să te ajute să te cunoşti mai bine și să îţi schimbi convingerile greşite pe care le ai). Este o carte cu reţete culinare pentru toate mesele principale ale zilei, rețete care te ajută să ai silueta mult dorită. Cu alte cuvinte, este ca un ghid destinat fetelor.

Citiți și: VIDEO: PITEŞTENILOR NU LE E FOAME DE… CUNOAŞTERE

Câte pagini are?

-Are 60 de pagini. Sunt 60 de pagini în care le ofer cititoarelor toată experienţa mea, dar şi cele mai preţioase sfaturi pe care le-am primit, la rândul meu, şi pe care le-am găsit eu însămi. Le-am pus cap la cap în acest ghid, un ghid pentru vindecarea completă, din interior către exterior, a fetelor care au nevoie.

Cât de mult ai muncit la carte?

-Mi-a luat trei săptămâni să o redactez şi cam tot atât pentru diacritice, fotografii, design şi aşezare în pagină.

Intenţionezi să mai lansezi şi alte cărţi?

-Sigur că da. Nu mă voi opri aici.

Cartea poate fi cumpărată accesând link-ul următor: https://gumroad.com/l/HKpo.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90