Donaris 930 x 122

ananas

3 SUCURI RĂCORITOARE CARE NE AJUTĂ SĂ ÎNFRUNTĂM CANICULA!

Pe timpul verii, canicula devine o adevărată ameninţare asupra sănătăţii, fapt pentru care medicii ne sfătuiesc să consumăm cât mai multe lichide. Ştim că apa simplă nu este atât de gustoasă, de aceea vă recomandăm trei reţete de sucuri răcoroase şi sănătoase, care ne hidratează şi ne ajută să ne menţinem temperatura corpului.

Citiți și: Pitești. Nu mai există așa ceva în cea mai mare piață din oraș

SUC DE LĂMÂIE, MĂR ŞI MENTĂ

Aveţi nevoie de: zeama de la o jumătate de lămâie, un măr şi câteva frunze de mentă. Toate acestea se pun în blender, apoi se toarnă apă în aceeaşi cantitate cu sucul obţinut, iar la final se adaugă un cub, două de gheaţă.

Citiți și: 20 de tone de lămâi și mandarine cu pesticide au ajuns în magazine

Rezultatul final este un suc mai acrişor, dar foarte gustos şi energizant. Nu este recomandat zahărul sau mierea.

SUC DE PEPENE ROŞU CU ANANAS ŞI SIROP DE TRANDAFIRI

Această reţetă nu este doar aromată, ci şi foarte prietenoasă cu silueta dumneavoastră. Pentru prepararea ei aveţi nevoie de: trei felii mari de ananas, o felie de pepene roşu, două linguriţe de sirop de trandafiri, două linguriţe de zeamă de lămâie, o linguriţă de ghimbir ras. Adăugaţi toate ingredientele în blender şi mixaţi până când se va obţine un cocktail omogen. Pentru un plus de savoare, paharul poate fi decorat cu o frunză de mentă.

SUC DE PEPENE GALBEN

Pentru această reţetă aveţi nevoie de două felii de pepene galben, câteva frunze de mentă, un măr, un morcov şi patru caise. Se pun toate ingredientele în blender şi se mixează până se obţine o pastă cremoasă, la care i se vor adăuga apă şi gheaţă după gust.

Savurare plăcută !

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3