Donaris 930 x 122

medici noi

Cinci medici noi la Spitalul Județean de Urgență Pitești!

Din această lună, Spitalul Județean de Urgență Pitești are cinci medici noi. Este vorba despre cinci cadre medicale care s-au alăturat echipei ATI.

Citiți și: Pitești. Ultimul drum al medicului Frătoaica. Imaginile suferinței

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești, Cristina Cazacu, transmite: 

„Echipa ATI a SJUP s-a mărit. Vorbim despre 5 medici care, din această lună, activează la Pitești.

Citiți și: Pitești: Ambulatoriul SJUP, ÎNCHIS!

Având în vedere complexitatea activității și a numărului de cazuri critice care se tratează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, cazuri care necesită, de multe ori, prezența unei echipe multidisciplinare, din care obligatoriu face parte și medicul de anestezie și terapie intensivă, pentru asigurarea promptitudinii actului medical, a calității acestuia, dar și pentru a preîntâmpina apariția sindromului epuizării profesionale în rândul medicilor ATI, conducerea unității a întreprins demersurile necesare pentru a mări echipa.

Astfel, Ștefan Roxana Florina și Oțeleanu Maria Alina, ambele rezidente în anul III, au început activitatea la SJUP pe data de 15 martie.

Tot în luna martie a.c., alți 3 medici s-au alăturat echipei de anesteziști a SJUP: Ghiță Mariana (medic rezident anul III), Curcă Claudiu (medic rezident anul III) și Bolohan Marius Cornel (medic rezident anul V).

Cei cinci rezidenți vor asigura activitatea Secției ATI, alături de echipa care activează în prezent, formată din 7 medici.

Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare!”

Foto principal: arhivă ePitești.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90