930×122 CAPRA 5

SJUP

Spitalul Județean de Urgență Pitești va trata răniții din Ucraina

Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP) anunță că se implică în contextul crizei umanitare din Ucraina prin oferire de sprijin medical.

Citiți și: Medic de SUPER TOP, șef la ATI din „Județean”! A profesat în Marea Britanie

Astfel că, instituția medicală din Pitești este pregătită să trateze răniţii din Ucraina.

„Ca de fiecare dată, Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP), pe lângă serviciile medicale acordate pacienților noștri, se implică activ în acțiuni menite să vină în sprijinul salvării de vieți omenești.

Citiți și: Argeș: Mâncarea și băutura i-a băgat în spital!

Dacă în vârful perioadei pandemice, atunci când multe spitale din România erau blocate din cauza virusului nemilos, pacienți din toată țara au fost tratați la Pitești, de această dată, instituția noastră este pegătită să acorde ajutor poporului ucrainean. În acest sens, Conducerea unității a luat decizia de a oferi posibilitatea ca răniţii din Ucraina, în caz de nevoie, să fie tratați în cadrul SJUP.

Astfel, începând de astăzi, Spitalul Județan de Urgență Pitești este pregătit să asigure asistență medicală pentru răniții din Ucraina.”, transmite Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al SJUP, într-un comunicat de presă.

“Apreciem mobilizarea de care a dat dovadă poporul român și ne alăturăm celor care sprijină populația din Ucraina. Sperăm să nu fie nevoie, dar, așa cum am procedat de fiecare dată, vom acorda asistență medicală tuturor pacienților care vor ajunge la SJUP.

26 de paturi din cadrul secțiilor Chirurgie I și II, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie și Ortopedie sunt pregătite pentru victimele războiului care se poartă în statul vecin”, precizează Conducerea SJU Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    Va trata o p…ă moartă, ăștia îi omoară și pe ucraineni!!!

  • ciobanu gheorghe spune:

    D-le MANAGER , dupa ce cititi cele peste 200 de comentarii, veti trage o concluzie dureroasa, la actiuni pozitive aveti ,, 0 ,, ! Urgent declansati o intilnire cu cei implicati si urgent faceti pentru fiecare plan cu actiuni invers celor pe care le practica in prezent. Va sugerez tot urgent sa aduceti imbunatatiri in actiunea de supraveghere a bolnavilor imobilizati ,, la pat ,, tinuti in pempersi ,, si care la externare aproape 99 % prezinta in zona de contact inceput de escare sau chiar escare. Cauza este interventia personalului foarte tirzie , chiar si dupa 5 ore. INSTALATI SI MAI URGENT .. SONERII ,, IN SALOANE PRIN CARE SA FIE INSTIINTATE PERSOANELE CARE SA INTERVINA IN MAXIM 10 MINUTE. Un ex real , un bolnav internat in acest spital a fost mediu tratat de asistente, bine de Doctori si f, rau de cei de la interventii intime. Organizati aceasta activitate, se impune deoarece tot exemplul anterior a fost externalizat ,, ameloirat ,, si a mai stat acasa inca o luna cu interventii pentru zonele atacate de escare si deteriorate din cauza expusa. Va raportez ca v-am scris numai d-voastra, astept interventii rapide si pe care va solicit sa le urmariti in operativele zilnice, Mai departe va urez sa fiti un Manager care la viitoarele comentarii sa aveti si multumiri de la cei internati si mai ales cei imobilizati la pat,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3