Donaris 930 x 122

SJUP

Pitești: Ambulatoriul SJUP, ÎNCHIS!

Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești (SJUP) va fi închis vineri, 14 aprilie, și luni, 17 aprilie, transmite purtătorul de cuvânt al SJUP, Cristina Cazacu (foto).

Citiți și: Pitești. Ultimul drum al medicului Frătoaica. Imaginile suferinței

Astfel, pacienții se vor putea prezenta la cabinete începând de marți, 18 aprilie, când va fi reluat programul de lucru obișnuit, în baza programărilor prealabile.

Citiți și: Pericol! Mai multe persoane mușcate de căpușe au ajuns la Spitalul Județean Pitești

Asistența medicală de urgență va fi asigurată în permanență de către personalul care activează în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul SJUP.

Spitalul Județean este singura unitate de urgență din Argeș care asigură asistență medicală non-stop.

Pentru că urmează perioada sărbătorilor, medicii recomandă să fim ponderați în privința consumului alimentar și de băuturi alcoolice.

O atenţie sporită în ceea ce priveşte alimentaţia trebuie să aibă în mod special persoanele care au ţinut post.

Este recomandat ca trecerea de la meniul de post, mult mai restrictiv, la o alimentaţie bogată în proteine să se facă treptat, pentru a nu apărea dezechilibre în organism și inevitabilele dureri abdominale, stări de greață și vărsături.

Foto: arhivă ePitești.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90