Donaris 930 x 122

medici noi

pitesti.

Noi medici au venit la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Echipa medicală a Spitalului Județean de Urgență Pitești s-a mărit. În cadrul unității medicale au venit noi medici.

Citiți și: Medic de SUPER TOP, șef la ATI din „Județean”! A profesat în Marea Britanie

„Vorbim despre medici care au ales să activeze în secțiile Cardiologie, Psihiatrie, Obstetrică Ginecologie, Chirurgie, Pneumoftiziologie (PNF) și în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU).

Miron Cristina Maria, medic primar, este încadrată în unitatea sanitară cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, din data de 15 martie. Aceasta a venit la SJUP prin transfer de la Spitalul Municipal Câmpulung, iar înainte a activat ca medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul SUU Elias București.

Citiți și: Argeș: Mâncarea și băutura i-a băgat în spital!

Floareș Ana Maria, medic specialist pneumolog, lucrează la Spitalul Județean din luna februarie a.c., fiind numită și coordonator al activității din cadrul Secției PNF.

De curând, și alți doi medici rezidenți, Anton Mihaela și Morlova Carinna Andrada, au semnat contractele de muncă, acestea urmând ca, după finalizarea stagiului de pregătire, prima zi a lui 2023, să facă parte din echipele de medici ale Secțiilor de Cardiologie, respectiv Psihiatrie.

Alți doi medici au fost angajați la SJUP în perioada stării de alertă (luna februarie a.c.). Mărgăritescu Cristian Alexandru activează în Secția de Chirurgie II a unității și Ursu Cristina, în Unitatea de Primiri Urgențe. Momentan, contractele acestora au fost prelungite până la data de 6.06.2022, dorința acestora fiind să își continue activitatea la SJUP.

Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, echilibru și implicare în tot ceea ce întreprind cu scopul salvării de vieți omenești.”, transmite Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Ioniță Tanța spune:

    Sunt oameni care nu au fost prin spitale și nu știu nimic, sunt oameni cu probleme care doresc un răspuns și o rezolvare. Nu pot decat să doresc noilor medici succes, cât mai multe reușite și cel mai important, să rămână OAMENI . Ne dorim foarte mult acest lucru.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90