EcoMoto 930×122

comercianti

DE SIMFONIE, DOAR UN GRĂTAR CU MICI ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

La ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor (24-26 aprilie) vor participa, conform Primăriei Piteşti, un număr record de comercianţi.

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

Peste 150 de comercianţi vor vinde flori şi alte produse specifice grădinăritului în Piaţa „Vasile Milea” şi alți 73 vor avea standuri la expoziţia de la Casa Cărţii. Potrivit municipalității, este cel mai mare număr de comercianți de la toate cele 38 de ediţii ale Simfoniei.

Comercianţilor de şosete, kurtos kolacs şi mici li s-a interzis în acest an participarea la eveniment. În privința micilor se va face, totuși, o excepție: pe Centru va fi doar o singură terasă cu mici şi cârnăciori, plus bere, amenajată de unul dintre sponsorii manifestării.

Citiți și: Prețul micilor de Dedulești s-a făcut mare

Un alt sponsor va organiza o tombolă, la care premiile vor consta în telefoane Samsung S5, un sistem home cinema şi accesorii pentru telefoanele mobile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3