930×122 CAPRA 5

casație

LIVIU DRAGNEA RĂMÂNE ÎN ÎNCHISOARE

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins astăzi recursul în casație făcut de fostul președinte PSD Liviu Dragnea în cazul condamnării sale la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecţia Copilului Teleorman.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Magistrații Curții Supreme au respins cu unanimitate de voturi recursul ca fiind nefondat, menținând condamnarea atacată de Liviu Dragnea.

Săptămâna trecută, fostul lider PSD și-a motivat recursul în fața judecătorilor de la ÎCCJ: „Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o.

Citiți și: Decizie şoc pentru Liviu Dragnea

Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (…) Cred cu tărie în nevinovăția mea”.

Amintim că Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Rahova.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90