NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

LIDERUL PSD, FĂCUT PRAF: ROMÂNIA NU E MOȘIA LUI DRAGNEA!

În vara lui 2017, Guvernul Grindeanu a fost demis, printr-o moțiune de cenzură, de propriul său partid. După o jumătate de an, pentru interesele personale ale liderului PSD, Liviu Dragnea, partidul îi retrage sprijinul politic lui Mihai Tudose, iar acesta își anunță demisia în urma ședinței Comitetului Executiv Național al social-democraților.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

”Este de necrezut cum Liviu Dragnea, șeful PSD, se comportă ca un stăpân al României și aruncă țara într-un haos total! Președintele PSD pune interesele personale înaintea intereselor naționale!”, afirmă Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș (foto).

”Asistăm, din păcate, la o situație nemaiîntâlnită: un ministru demite un prim-ministru! Pentru că a criticat un ministru apropiat al șefului PSD, Liviu Dragnea, Mihai Tudose a rămas fără sprijin politic, ajungând să își semneze demisia. România se îndreaptă spre un haos total din cauza șefului PSD, Liviu Dragnea.

Citiți și: Interact Pitești, susținut de Rotary Club Pitești, organizează proiectul „Ghiozdanul de școală”!

Instabilitatea politică și economică, lipsa investițiilor și a proiectelor și schimbările legislative au dus România într-un punct critic. Chiar și o companie performantă, făcând o simplă comparație, dacă rămâne fără director general la fiecare 6-7 luni, nu va mai fi la același nivel, din contră, se va îndrepta către faliment. Așa este România în momentul de față. Dragnea confundă România cu județul Teleorman.”, adaugă Bogdan Ivan.

„Din cauza lui Liviu Dragnea, la PSD, în loc de guvernare, asistăm doar la certuri, negocieri, demiteri, momente tensionate.

În programul de guvernare din 2016, PSD a promis pentru medici salarii de mii de euro, creșteri salariale pentru profesori, construirea a 6 autostrăzi, programe pentru tinerii antreprenori, eliminarea taxelor. În schimb, medicii pleacă din țară, profesorii nu își primesc salariile, ne situăm pe ultimul loc în Europa la numărul de kilometri de autostradă realizați raportați la suprafață, tinerii riscă să rămână fără afaceri fiindcă nu primesc finanțarea promisă de Guvern, prețurile au explodat, iar la nivel local primăriile măresc taxele pentru a face față cheltuielilor.

Aceasta este realitatea cu care România se confruntă și din cauza căreia milioane de oameni pleacă din țară. Liviu Dragnea încearcă să ne distragă atenția de la toate aceste probleme prin schimbarea succesivă a guvernelor. Probabil, în acest ritm, preocupați să se certe între ei, pesediștii vor rămâne singuri în țară!”, spune liderul PRO România Argeș.

„Astăzi, România este vizitată oficial, pentru prima dată, de Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, în contextul celebrării a cinci ani de la convenirea, în 2013, a Parteneriatului Reînnoit dintre România şi Japonia. România nu are un prim-ministru care să dialogheze cu omologul din Japonia! Ne facem de râs la nivel internațional din cauza intereselor personale ale lui Liviu Dragnea!”, avertizează Bogdan Ivan.

Liderul PRO România Argeș concluzionează: ”Ca român, simt că Dragnea mă disprețuiește! Acest om disprețuiește românii și România! Suntem într-o situație critică din cauza guvernului PSD-Dragnea – ALDE-Tăriceanu. Cât va mai dura acest haos?”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90