930 x122 grota rece

liviu dragnea

Ultima oră: Decizie pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea rămâne după gratii. Cererea de eliberare condiţionată a fostului preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost respinsă de judecători.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Judecătoria Sectorului 5 respins marţi, 27 aprilie, cererea lui Liviu Dragnea de liberare condiţionată. Judecătoarea Mirela Mădălina Știrbu a considerat cererea neîntemeiată. Decizia poate fi contestată.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU. Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021”, se arată în minuta de ședință.

Citiți și: Decizie şoc pentru Liviu Dragnea

Vă reamintim, Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare cu executare, 3 ani şi 6 luni, în urmă cu doi ani.

„M-am reabilitat şi cred că pot face bine”, le-a declarat Liviu Dragnea judecătorilor, prin sistem video-conferinţă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3