930 x122 grota rece

liviu dragnea

Selly și Dorian Popa tremură! Dragnea s-a făcut influencer

Fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a reprofilat și s-a apucat de gătit.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Acesta și-a deschis un canal de YouTube – „Bucătăria de Acasă cu Liviu Dragnea” unde a expus prima rețetă tradițională – mâncarea de fasole galbenă păstăi.

„Bun venit la ”Bucătăria de acasă”! Pentru cei foarte puțini care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Ne bucurăm să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete de mâncare, rețete ușoare, rețete gustoase și, foarte important, sănătoase”, este prezentarea fostului lider PSD.

Citiți și: Ultima oră: Decizie pentru Liviu Dragnea

După ce a scăpat de condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC, Liviu Dragnea vrea să devină influencer. Pe lângă canalul de Youtube, acesta și-a făcut și TikTok.

De asemenea, fostului lider PSD este activ și Facebook, dar și pe Instagram.

Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns peste 50.000 de vizionări şi 806 de comentarii, multe dintre ele ironice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3