Donaris 930 x 122

liviu dragnea

ULTIMA ORĂ: LIVIU DRAGNEA, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Ultima oră: Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare. Liviu Dragnea, președinte al PSD și al Camerei Deputaților, a fost condamnat astăzi la închisoare cu executare, decizia fiind luată de completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Dragnea a primit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, Curtea Supremă menținând astfel sentința dată de instanța de fond. Decizia este definitivă și a fost luată cu 4 voturi ”pentru” şi 1 vot ”împotrivă”, un judecător exprimându-se pentru rejudecarea procesului.

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citiți și: Decizie şoc pentru Liviu Dragnea

Potrivit procurorilor DNA, fapta a fost comisă în perioada în care Dragnea era președintele Consiliului Județean Teleorman.

În urma hotărârii Curții Supreme, Liviu Dragnea va fi încarcerat în cursul zilei de astăzi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90