930 x122 grota rece

dna

TUDOR PENDIUC, REȚINUT ȘI EL PENTRU 24 DE ORE!

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a fost și el reținut de DNA pentru 24 de ore.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Pendiuc va sta noaptea aceasta în arest, iar mâine va afla dacă, la propunerea procurorilor anticorupție, va primi din partea judecătorilor mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit Mediafax, edilul a fost reținut sub acuzația de abuz în serviciu și luare de mită. Conform sursei citate, o parte din mită ar fi constat într-un apartament într-o zonă rezidențială din București trecut pe numele Emei Pendiuc, fiica cea mare a primarului. „O minciună mai mare ca asta nu poate să existe. Am intrat în turul 2!”, a spus primarul în timp ce urca încătușat în mașina care urma să-l ducă în arest.

Amintim că și Ema Pendiuc și omul de afaceri Valentin Vișoiu au fost reținuți pentru 24 de ore. Conform Digi 24, Ema Pendiuc pentru complicitate la luare de mită, iar Vișoiu, potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, pentru dare de mită. De asemenea, anunță Mediafax, și Constantin Scarlat, patronul firmei CNCD, a fost reținut pentru 24 de ore. Precizăm că până la această oră DNA nu a comunicat oficial motivele reținerii.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90