930×122 CAPRA 5

IJJ Argeș

Momente emoționante la Jandarmeria Argeș

Astăzi, la final de carieră militară, în aplauzele colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, adjunctul inspectorului șef, colonel Văleanu Zorin și-a prezentat prin cuvinte alese și încărcate de emoție, mulțumirile față de colectivul unității, cu care a format o echipă puternică de peste 33 de ani.

Citiți și: Scenariu extrem la Institutul Nuclear! Jandarmii au intervenit în forță

Suntem recunoscători pentru tot ce a realizat în toți acești ani, punctăm calitatea superioară cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și îi transmitem sincere felicitări pentru întreaga carieră și munca depusă.

Citiți și: Jandarmii împânzesc județul. Ce se întâmplă în Argeș

În final, colonelul, de astăzi în rezervă, Zorin Văleanu a ales să ne transmită motto-ul care l-a ghidat pe parcursul activității sale în Jandarmeria Română: ”Bucură-te de fiecare zi așa cum vine ea, de oameni așa cum sunt ei! Trecutul m-a învățat să apreciez prezentul, și nu vreau să-l stric îngrijorându-mă exagerat de viitor. Viața poate fi trăită oriunde”.

Familia jandarmeriei argeșene îi urează o pensie liniștită, multă sănătate și să se bucure de acest nou capitol.”, transmite Jandarmeria Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90