930×122 CUMPANA 5

IJJ Argeș

Momente emoționante la Jandarmeria Argeș

Astăzi, la final de carieră militară, în aplauzele colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, adjunctul inspectorului șef, colonel Văleanu Zorin și-a prezentat prin cuvinte alese și încărcate de emoție, mulțumirile față de colectivul unității, cu care a format o echipă puternică de peste 33 de ani.

Citiți și: Trei mari licee din Pitești au fost vizitate de jandarmi

Suntem recunoscători pentru tot ce a realizat în toți acești ani, punctăm calitatea superioară cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și îi transmitem sincere felicitări pentru întreaga carieră și munca depusă.

Citiți și: Jandarmii recrutează! Sute de locuri scoase la concurs

În final, colonelul, de astăzi în rezervă, Zorin Văleanu a ales să ne transmită motto-ul care l-a ghidat pe parcursul activității sale în Jandarmeria Română: ”Bucură-te de fiecare zi așa cum vine ea, de oameni așa cum sunt ei! Trecutul m-a învățat să apreciez prezentul, și nu vreau să-l stric îngrijorându-mă exagerat de viitor. Viața poate fi trăită oriunde”.

Familia jandarmeriei argeșene îi urează o pensie liniștită, multă sănătate și să se bucure de acest nou capitol.”, transmite Jandarmeria Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90