930×122 CAPRA 5

comisia de circulație pitești

Pitești: 6 stații noi de autobuze Publitrans pentru transport metropolitan

Joi, 18 august, este programată o nouă şedinţă a Comisiei de Circulaţiei pentru decizii cu privire la desfăşurarea traficului auto în municipiul Piteşti.

Citiți și: Schimbări majore în traficul din Pitești: Ce trebuie să știe șoferii!

Pe listă se află 29 de propuneri/solicitări. Una dintre propuneri se referă la înființarea de noi stații de autobuz Publitrans în municipiu.

Este vorba despre punctul 27 de pe ordinea de zi a ședinței, unde se propune avizarea a 6 stații de autobuz care vor fi folosite de SC Publitrans 2000 SA pentru efectuarea curselor regulate către Mărăcineni, după cum urmează:

Citiți și: Ce vor păți șoferii care vor opri în zonele hașurate

1. Calea București – alveola de la Colegiul Armand Călinescu;

2. Calea București – alveola de la Ramada;

3. Calea Câmpulung – alveola de la Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea;

4. Calea Câmpulung – alveola aflată după intersecția cu strada Paul Dicu;

5. Calea Câmpulung – alveola de la Uzina de Apă;

6. Calea Câmpulung – între magazinele Slava și Nissan.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Sorin spune:

    Ar fi binevenită o linie și-n zona Lidl – CNCD cu trecere prin centru, linia 1 nu circulă în intervalul 8.00 – 14.00 și nu trece prin centru❗

  • Nicolae spune:

    Pentru Ștefănești?

  • Maria spune:

    Transport public prin cartierul Popa Șapcă (Gh.Sincai), care sa unească Prundu cu Găvana, prin acest cartier, CÂND o să avem????
    Este atât de imposibilă crearea unei astfel de linii???
    La fel, ar fi necesară restabilirea vechilor linii către Ștefănești (4,6 și 9)!!!

  • Popescu spune:

    De 18 ani stau in cartierul Gavana 3, in zona dinspre padure, respectiv scoala 19, nu a circulat nici un autobuz. Nu avem farmacie , piata, transport in comun. Trebuie sa mergem un km si jumatate pana la piata, farmacie sau autobuz. Este asa de greu sa se mai faca o statie de autobuz sau sa se mute capatul de linie aici ????!!!

  • Stanciu.luminita spune:

    Va rugam sa ne ajutați cu o stați de autobuz lângă Senic – Lear strada Depozitelor

  • Daniel spune:

    Ar fi bine ca la orele de vârf sa fie prelungita linia Bradu pana la Cpl ,vor fi persoane care seara nu vor prinde autobuzul schimbând 2 autobuze. Asta dacă vor fi autobuze .

  • Vera spune:

    Va rog,dacă se poate sa aprobați și autobuz catre Zeama Rece(Recea),respectiv Oarja,din Prundu.

  • DB PWR spune:

    Aaaaah acu ii cereti primarului sa va mai faca statii. Dar cind stati cu gura pe el ca nu e bine cum a facut bazinul olimpic sau ca a cumparat un fotbalist sau ca a modernizat o strada sau ca nu va plac locurile de parcare de la Pitesti Arena el cum s-o simti? Nemultumitului i se ia darul si ar trebui sa intelegeti ca nu poate nimeni sa multumeasca pe absolut toata lumea. Ar trebui sa apreciati ca totusi se face ca la cit sinteti de rai nu prea meritati nimic

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90