New Profesional Consult 930 x 122

constantin

SIGLA_USL_ARGES

CHEMAȚI PREOTUL! USL ESTE PE MOARTE!

Decesul Uniunii Social Liberale a devenit doar o chestiune de timp. O formalitate, după cum o spune și Daniel Constantin, președintele PC și deputat de Pitești.

Citiți și: Surse: PNL și PSD și-au dat mâna pentru a guverna România!

Chestionat azi de jurnaliști la venirea sa la sediul PSD din București dacă ruperea USL-ului a rămas numai o problemă de timp, Constantin a răspuns afirmativ.

„Observăm cu toţii că, din păcate, asistăm la o agresivitate de limbaj a domnului Crin Antonescu. Facem eforturi cu toţii, dar se pare că nu mai există dorinţă din partea cealaltă. (…) Deci, aşa cum constataţi, degeaba facem eforturi dacă nu se doreşte lucrul acesta. (…) Aşa cum am văzut ieri în toate intervenţiile domnului Antonescu, se pare că e vorba doar de o formalitate. Există se pare o agendă ascunsă a domnului Antonescu sau o agendă mai veche. (…) Am văzut o resemnare ieri, ceea ce înseamnă că (n.r. – PNL-iștii) au luat deja acestă decizie”, a declarat președintele Partidului Conservator, citat de Mediafax.

Citiți și: „ĂLA MICU” S-A FĂCUT „ĂLA MARE”. ALTFEL DESPRE DANIEL CONSTANTIN

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3