930×122 CAPRA 5

pro românia

LIDER PRO ROMÂNIA: „ALDE MIOVENI INTIMIDEAZĂ, SE JOACĂ CU FUNCȚIILE”

Lider PRO România: „ALDE Mioveni intimidează, se joacă cu funcțiile”. Ion Neagoe (foto), coordonatorul PRO România Mioveni, face acuzații la adresa organizației ALDE Mioveni, organizație pe care a părăsit-o în urmă cu aproximativ doi ani pentru a i se alătura partidului lui Victor Ponta.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Neagoe susține că membri din organizația pe care o conduce ar fi sunați și intimidați de persoane din ALDE Mioveni.

”Acum doi ani am plecat cu organizația ALDE Mioveni la PRO România, ultimele adeziuni le avem la PRO România. La ALDE este un interimat acum. Au început să-i verifice pe oamenii mei, să-i sune, să le spună că au adeziuni la ALDE și că trebuie să se prezinte la evenimentele lor. Au sunat-o și pe soția mea.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Cei de la ALDE nu au coloană vertebrală, sună cu număr privat, intimidează. Coordonatorului de la Tineret i-au oferit o funcție la ITM (n.r. – Inspectoratul Teritorial de Muncă) Argeș. Este incredibil așa ceva, se joacă cu funcțiile, cred că pot face orice, oriunde!”, declară Ion Neagoe, coordonatorul PRO România Mioveni.

L-am contactat și pe coordonatorul echipei de tineret, Andrei Chiuță.

”Am fost abordat direct, față în față, de domnul Toma, președintele de la ALDE Mioveni. Ei aveau amenajat un cort electoral pentru strângere de semnături. Dânsul (n.r. – Cristian Toma) a zis că poate reușim să facem ceva, poate cu timpul reușește să găsească o funcție, ceva, a dat ca exemplu ITM Argeș. Pe 8 martie cei de la cortul electoral ALDE Mioveni mi-au zis să fac o poză cu ei, să semnez pe lista lor… Mi-au tot zis să merg la ei cu echipa mea, că o să se găsească ceva pentru mine.

Eu îi urmez pe domnul Ion Neagoe, pe Victor Ponta, nu accept pomeni electrorale. Noi vrem să punem punct acestor lucruri, să îndreptăm situația”, afirmă Andrei Chiuță.

Și secretara PRO România Mioveni, Elena Butoi, susține că a fost abordată de membri ai ALDE Mioveni: ”M-a sunat cineva, cu număr privat, săptămâna aceasta. Era o fată, care mi-a spus că au o activitate pe 21 aprilie și că eu aș avea adeziune la ALDE și să merg cu ei la eveniment.

Nu sunt singura care a fost abordată, și alți colegi au fost sunați, tot cu număr necunoscut. Li se spune că au adeziune la ALDE și că trebuie să se implice în acțiunile lor. Noi am plecat la PRO România, noi toți avem adeziuni la PRO România. Mă gândesc dacă ei când au strâns semnături pentru europarlamentare au strâns și pe baza noastră…”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3