New Profesional Consult 930 x 122

alde mioveni

LOVITURĂ PE SCENA POLITICĂ! ALDE MIOVENI A TRECUT LA PRO ROMÂNIA

ALDE Mioveni a trecut la PRO România.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu suferă o pierdere importantă în județul Argeș: organizația ALDE Mioveni a trecut la PRO România, noul partid al lui Daniel Constantin.

„Am luat hotărârea ca întreaga organizație ALDE Mioveni să părăsească partidul și să li se alăture lui Daniel Constantin și Partidului Pro Romania.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Suntem oameni fideli PC la nivel național și ne-a deranjat modul în care domnul Daniel Constantin a fost exclus din ALDE.”, declară pentru ePitești Ion Neagoe, cel care a condus ca președinte organizația ALDE Mioveni.

Și organizația de tineret ALDE Mioveni a trecut la PRO România. Liderul organizației, Eugen Fabian Păsărică, precizează pentru ePitești: „Datorită lui Daniel Constantin am intrat în politică. Vreau ca în continuare să fac o politică altfel alături de domnul Daniel Constantin.

În plus, în ALDE am fost marginalizat, acțiunile noastre fiind tratate cu indiferență de conducerea partidului.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90