Donaris 930 x 122

basescu

partidul-conservator

PC Argeş îndeamnă partenerii din USL să lase confruntările

În opinia conducerii PC Argeş, evenimentul central al acestei săptămâni – încarcerarea fostului premier Adrian Năstase – „pare să fie elocvent pentru cum vor arăta următoarele 12 luni”. În acest sens PC Argeş atrage atenţia asupra faptului că USL trebuie să rămână unită.

Citiți și: Surse: PNL și PSD și-au dat mâna pentru a guverna România!

„Este un an al alegerilor europarlamentare şi prezidentiale, unul dificil, în care orgoliile şi interesele politice vor atinge apogeul. Nu ar fi normal, în acest context, ca justiţia să fie folosită ca armă politică. Justiţia trebuie să fie independentă, iar sintagma Nimeni nu este mai presus de lege să se aplice fără vreun echivoc.

Nu spunem că Adrian Năstase este vinovat sau nevinovat. Doar spunem că circumstanţele în care a fost condamnat sunt unele destul de ciudate şi care ridică anumite semne de întrebare. Pornind de aici, însă, de la acest caz, şi ştiind faptul că preşedintele Traian Băsescu este cel care se află, uneori, la „butoane” diverse din justiţie, este necesar ca USL să nu uite nicio clipă scopul pentru care a fost creată.

Citiți și: POLITICIENII CU CELE MAI MULTE LIKE-URI DE ANUL NOU

USL a fost creată pentru a aduce o viaţă mai bună pentru cetăţeni şi pentru a da jos regimul Băsescu. Nu trebuie uitat acest lucru acum, în an electoral, şi tocmai de aceea facem un apel la calm, la unitate, la înţelegere. Orgoliile sunt mari şi pentru PSD, şi pentru PNL, şi pentru PC, dar asta nu înseamnă că scopul comun trebuie uitat. Să nu omitem nicio clipă din vedere că regimul Băsescu este încă la putere şi că USL reprezintă speranţa românilor ca acesta să nu se perpetueze într-o formă sau alta!”, se arată într-un comunicat de presă al PC Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90