EcoMoto 930×122

bogdan ivan

PE 27 SEPTEMBRIE, PRO ROMÂNIA O SĂ DEA PESTE CAP PLANURILE PNL ŞI PSD!

Deși jocurile pentru alegerile locale par deja făcute, iar funcțiile ȋmpărțite ȋntre cele două mari partide din țara noastră, PRO România ȋși propune ca, pe 27 septembrie, să dea peste cap planurile PNL și PSD. Afirmația ȋi aparține liderului filialei Argeş a PRO România, Bogdan Ivan.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Din punctul de vedere al lui Bogdan Ivan, organizarea alegerilor pe 27 septembrie nu era o prioritate pentru țara noastră și pentru cetățeni.

“Eu cred că puteam aștepta sfârșitul pandemiei pentru a organiza aceste alegeri. Momentan, Guvernul trebuia să se focuseze pe deschiderea ȋn siguranță a școlilor, pe investiții, pe repornirea economiei și crearea de noi locuri de muncă. Acestea sunt prioritățile cetățenilor și, din păcate, vedem cum sunt complet ignorate. Graba pe care o vedem la PNL și PSD pentru ca scrutinul să aibă loc pe 27 septembrie este doar rezultatul unor calcule politice, care nu are nimic de a face cu dorințele și nevoile românilor. PNL, care este ȋntr-o continuă scădere ȋn opțiunile de vot, vrea să ȋși asigure cât mai mulți primari, ȋn timp ce PSD-ul vrea să și-i securizeze pe cei rămași, având ȋn vedere numărul foarte mare de aleși locali care au părăsit până acum partidul”, a ȋncheiat Bogdan Ivan.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Liderul filialei Argeș a PRO România e ȋncrezător că, pe 27 septembrie, alegătorii vor sancționa blatul dintre PNL și PSD.

 “Din punct de vedere politic, ȋn 2020 am asistat la un blat continuu ȋntre PNL și PSD. Ȋntr-un an atât de greu pentru România și pentru români, cele două partide au fost partenere la o guvernare centrală și locală dezastruoasă, ale cărei consecințe, atât economice, cât și sanitare, le resimțim cu toții. Deși ȋi vedem la televizor ȋn postura de adversari, PSD-ul a sprijinit ȋn Parlament toate inițiativele importante ale PNL-ului de anul acesta. Inclusiv proiectul privind fixarea datei alegerilor locale pe 27 septembrie. Ei se văd câștigători peste tot, și-au ȋmpărțit teritoriul,    și-au negociat funcțiile și au impresia că jocurile sunt deja făcute. Ȋnsă, eu am ȋncredere ȋn inteligența și flerul alegătorilor români. Sunt convins că aceștia ȋi vor sancționa și că, partidele noi, moderne, orientate spre viitor, precum PRO România, vor da peste cap planurile PNL și PSD”, a afirmat liderul PRO România din Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90