NOR CURIER 930X122

manifestul politic pro românia 2020-2024

PRO ROMÂNIA ARGEȘ MERGE CU CEA MAI NUMEROASĂ DELEGAŢIE DIN ȚARĂ LA CONVENȚIA ANUALĂ A PARTIDULUI

PRO România organizează duminică, 16 februarie 2020, reuniunea Convenției Anuale, eveniment la care vor participa peste 1.200 de membri, parlamentari și coordonatori locali. Reuniunea va avea loc în București, la Palatul Parlamentului.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Organizaţia PRO România Argeș va fi reprezentată de cea mai numeroasă delegaţie din ţară. 120 de membri ai filialei județene vor lua parte la eveniment. Conform statutului PRO România, în cadrul acestei întâlniri anuale, preşedintele partidului şi reprezentanţii structurilor centrale de conducere vor prezenta rapoartele de activitate.

La finalul dezbaterilor, va fi adoptat un Manifest cu poziţia PRO România faţă de situaţia economică şi socială din ţară, dar şi faţă de alte aspecte de interes general”, precizează liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

„Manifestul politic PRO România 2020-2024”, denumire sub care documentul a fost anunțat de partid, va stipula priorităţile formațiunii politice până la organizarea următoarei Convenţii Anuale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3