EcoMoto 930×122

nicolescu

SCANDALOS! IANI POPA ȘI COSTICĂ NICOLESCU, ÎMBRĂȚIȘAȚI!

Cât timp pesedimea și penelimea au jucat în draci hora uniunii Iani Popa n-a ieșit din cuvântul lui Costică Nicolescu. Popică, așa cum dulce îl alinta fostul „baron” PSD pe (încă) președintele penelimii argeșene, i s-a închinat politic lui Nicolescu mai ceva ca babele la sfintele moaște. Relația dintre cei doi a fost una înduioșător de strânsă.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

O dovedesc și fotografiile de arhivă pe care vi le prezentăm, făcute nu acum un secol, ci fix în urmă cu un an. Nea’ Costică și Iani s-au îmbrățișat adolescentin, așteptând în fața capelei de la Vila Florica din Ștefănești tradiționala slujbă de pomenire a Brătienilor, la 138 de ani de la înființarea PNL. Scena se consumă sub privirea galeșă a liberalului Costică Polexe, rămas și acum vice la Consiliul Județean tocmai ca urmare a legăturii de nezdruncinat pe care Iani Popa o are cu Nicolescu.

Cu ochii pe poze înțelegem o dată în plus de ce domnului Popa nu-i vine să vorbească și nu vorbește de rău în public pesedimea argeșeană după ce Crin Antonescu s-a dat de trei ori peste cap, descoperind în Ponta, ca trezit din beție, balaurul cu șapte capete. Priviți câtă tandrețe…

Citiți și: PREMIERĂ ÎN DOSARUL „CONSULTANȚA” – DNA PRIMEȘTE O LOVITURĂ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90