930 x122 grota rece

bogdan ivan

SONDAJ: PRO ROMÂNIA AJUNGE LA APROAPE 10% INTENȚIE DE VOT, CU O SĂPTĂMÂNĂ ȊNAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

PRO România a prezentat un sondaj potrivit căruia a ajuns la 9,3% intenție de vot, cu o săptămână ȋnainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie. Conform sondajului efectuat de Verifield, partidul se situează pe locul 4 ȋn preferințele alegătorilor români.

Citiți și: Putere maximă: Ivan, Gentea și Mînzînă își unesc forțele pentru viitorul Argeșului

Astfel, PRO România a crescut cu peste 4% ȋn mai puțin de două luni, față de rezultatele ȋnregistrate la alegerile locale din 27 septembrie.
“Așa cum anticipam, PRO România se apropie de 10%, iar acest lucru este perfect normal. Sunt mai multe motive pentru care am câștigat ȋncrederea alegătorilor.

Ȋn primul rând, avem singurul program politic complex și complet, pentru scoaterea țării din criză. Avem soluții la problemele românilor și profesioniști care le pot pune ȋn practică, ȋn următoarea perioadă. Vorbim aici despre Venitul Minim de Criză acordat persoanelor din categoriile vulnerabile, Sprijinul Economic de Criză pentru afacerile românești mici și mijlocii, redeschiderea școlilor, reformarea sistemului de sănătate și multe altele.

Citiți și: Interact Pitești, susținut de Rotary Club Pitești, organizează proiectul „Ghiozdanul de școală”!

Apoi, un alt motiv este eșecul guvernării PNL de a gestiona pandemia și consecințele economice ale acesteia. Românii au văzut cum cei de la putere petreceau ȋn voie, ȋn timp ce noi toți am stat ȋnchiși ȋn casă. Au văzut și cum firmele de casă ale puterii au făcut milioane de euro, ȋn timp ce mii de firme s-au ȋnchis și angajații au rămas fără locuri de muncă. Au văzut cum i-au lăsat pe agricultori pe drumuri după ce au ȋnchis piețele, dar nu au ȋndrăznit să ia vreo măsură ȋmpotriva marilor retaileri străini.

Nu ȋn ultimul rând, este vorba despre blatul dintre PNL și PSD, care durează deja de mai bine de un an. PRO România nu a votat ȋn Parlament investirea acestui Guvern și nici inițiativele sale aberante. Am fost și suntem singurul partid care face, ȋntr-adevăr, opoziție și care apără interesele românilor”, a declarat Bogdan Ivan, candidat PRO România Argeș la Camera Deputaților.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90