930×122 CAPRA 5

Alexandru Mirzac

UN EXPERT ÎN ATRAGEREA DE FONDURI EUROPENE, ÎN CURSA PENTRU O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ

Un absolvent al Facultății de Științe Politice a Universității București vine din Primăria Sectorului 6 al Capitalei să câștige o primărie din județul Argeș, Mioarele.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Alexandru Mîrzac are, la 28 de ani, un master în Politici Comparate (tot la Universitatea București), este expert în atragerea de fonduri europene și absolvent al unor cursuri de manager de proiect – accesare fonduri europene, prevenire și combatere a corupției.

Comuna Mioarele, pe care vrea s-o păstorească în calitate de primar, nu-i este deloc străină.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

„Aici s-a născut, aici a crescut, aici își are toate rudele și foarte mulți prieteni și cunoștinte. Este un tânăr cu potențial, care vrea să aducă comuna Mioarele la standarde europene, fără corupție, pe criterii de eficiență.

Este funcționar public și membru PRO Romania Argeș (nu există nicio incompatibilitate, dat fiind că nu deține o funcție de conducere la nivelul acestei formațiuni).

Tot mai mulți oameni de reală valoare se alătură echipei PRO România Argeș. Urmează ca în curând să vă prezentăm și alte surprize din această perspectivă”, explică Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

„Nu au trecut nici două săptămâni de când am anunțat candidatura și deja ne-am strâns un electorat destul de consistent, hotărât să facă schimbarea reală în comuna Mioarele”, spune, pe pagina sa de socializare, Alexandru Mîrzac.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90