New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

VICEPRIMARUL COMUNEI CĂLDĂRARU, ADRIAN ȘTEFAN, S-A ALĂTURAT ECHIPEI PRO ROMÂNIA ARGEȘ

Viceprimarul comunei Căldăraru, Adrian Ștefan (foto), s-a alăturat echipei PRO România Argeș și va intra în cursa pentru primăria localității.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„PRO România mi-a inspirat încredere. Cred în domnul Victor Ponta, cred în domnul Bogdan Ivan, cred în potențialul echipei. Voi candida pentru PRO România la Primăria Căldăraru și cred că, împreună, vom face lucruri bune pentru localitate. Sunt multe direcții în care e nevoie de intervenție și schimbare. E de lucrat mai ales pe partea de infrastructură, pentru că acești oameni merită condiții de viață mai bune, dar și pe alte planuri ”, a declarat, pentru ePitesti.ro, Adrian Ștefan.

„Am certitudinea că domnul Adrian Ștefan, împreună cu echipa PRO România, va câștiga Primăria Căldăraru. PRO România este un proiect politic care îi implică și îi reprezintă pe toți cei care cred în România – în potențialul său uman și natural – și sunt sigur că, pe lângă cei care au făcut deja acest pas spre noi, vor mai fi și alte persoane oneste, cu pricepere și potențial să facă treabă bună în administrația publică locală ”, a declarat liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3