NOR CURIER 930X122

masini casate

Rablele Poliţiei, casate la marginea Piteștiului. Oamenilor le „sclipesc” ochii după girofaruri

Imagine spectaculoasă cu zeci de maşini casate care au aparţinut Poliţiei, surprinsă zilele trecute de un şofer. Acesta se întreabă, ca mulți alții care au văzut mormanul de rable casate, dacă nu cumva se puteau refolosi girofarurile sau alte componente specifice autospecialelor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

 

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

 

Potrivit unor surse din Poliție, casarea acestor autospeciale s-a făcut în urmă cu luni bune, după ce IPJ Argeș și-a reînnoit parcul auto. Cât despre problema ridicată de cetățeni, răspunsul este că nu se pot refolosi componente.

„Casarea și toate procedurile ce țin de autospecialele Poliției se fac după niște reguli și proceduri stricte”, ne-a precizat sursa menționată.

Desigur, unora le-ar fi plăcut să-și facă „disco” la sat cu luminile Poliției, însă acest lucru nu este posibil – spre dezamăgirea anumitor persoane.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3