NOR CURIER 930X122

vaccin anti-covid

    VEŞTI DESPRE VACCINUL ANTI-COVID ÎN ROMÂNIA. ANUNŢUL MINISTRULUI TĂTARU

    Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat astăzi câte doze de vaccin anti-Covid-19 va primi România în prima tranşă la nivel european.

    Citiți și: România ar putea fi obligată să cumpere ser ,,anti-pandemie”

    „Am solicitat Comisiei Europene pentru jumătate din populaţia României aproximativ şi am mers până la 10.700.000 de cetăţeni care ar trebui să facă acest vaccin. La nivelul Comisiei Europene s-au încheiat contracte, sunt discuţii cu mai multe firme, s-au încheiat contracte cu mai multe firme. (…) României, din prima tranşă de 30 de milioane de doze, îi revine 4%, în jur de 1.290.000 de doze”, a afirmat Tătaru, citat de agerpres.ro.

    Potrivit ministrului, la vaccinare au prioritate categoriile vulnerabile: cadrele medicale şi cele didactice.

    Citiți și: Premieră în Argeș. O caravană despre beneficiile vaccinării anti-COVID va ajunge la Pitești

    Comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides, a afirmat la mijlocul lunii trecute că un vaccin ar putea fi gata la sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90