EcoMoto 930×122

jupiter city

,,DĂRUIEŞTE PRIMUL GHIOZDAN” LA JUPITER CITY PITEŞTI

,,Dăruieşte primul ghiozdan” la Jupiter City Piteşti.

Citiți și: „Primul Ghiozdan” pentru elevii din clasele pregătitoare din Argeș

În perioadele 24-26 august și 31 august-2 septembrie 2018 (între orele 10 și 21), la Jupiter City Piteşti va fi organizat un eveniment caritabil pentru copiii nevoiași care urmează să înceapă şcoala.

Citiți și: Surpriză pentru toți clienții Jupiter City!

,,Cu toții ne amintim de ziua în care am început școala, emoțiile din acea zi, nerăbdarea de a ne cunoaște noii colegi, curiozitatea cu care priveam cărțile și caietele.

Ne amintim cu drag de această zi toţi cei care am fost norocoși să avem parte de o clasă primitoare și de tot ce-i este necesar unui elev. Chiar dacă nu suntem toţi la fel de norocoși, asta nu înseamnă că nu putem schimba acest lucru.

De aceea, Interact Pitești și cluburile RotaKids, Rotaract și Rotary vor dărui o primă zi de școală așa cum orice copil pe cale să devină elev merită.

Prin donațiile de rechizite, zeci de copii nevoiași din județul Argeș vor fi gata să înceapă o nouă etapă a vieții lor, pregătiți pentru a fi generația de succes de mâine! Te așteptăm să dăruiești primul ghiozdănel pentru o primă zi de școală de neuitat, posibilă doar cu ajutorul tău!” – este îndemnul organizatorilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3