930 x122 grota rece

jupiter city

PUTEȚI DONA PRODUSE PENTRU COPII LA JUPITER CITY

Puteți dona produse pentru copii la Jupiter City. Jupiter City și Rotaract Pitești (organizație non profit) vă invită să participați la o acțiune caritabilă.

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

Puteți face donații pentru copii în zilele de 26 și 27 mai, între orele 10 și 18, în zona Infokiosk, vis-à-vis de magazinul Noriel din incinta mall-ului Jupiter City (click pe imagine pentru mărire):

Puteți dona alimente neperisabile (conserve, pateuri, orez, mălai, făină, fasole, șnițele de soia și ulei); produse de igienă personală (săpun, deodorante, pastă de dinți, periuțe și șampon); produse de curățenie (detergenți și dezinfectanți).

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Organizatorii anunță că produsele colectate vor fi donate către 22 de copii și adolescenți, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, care beneficiază de servicii de consiliere și sprijin în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate „Sfinții Constantin și Elena” din Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90