New Profesional Consult 930 x 122

jupiter city

PUTEȚI DONA PRODUSE PENTRU COPII LA JUPITER CITY

Puteți dona produse pentru copii la Jupiter City. Jupiter City și Rotaract Pitești (organizație non profit) vă invită să participați la o acțiune caritabilă.

Citiți și: (VIDEO) CEA MAI DULCE EXPOZIȚIE, LA JUPITER CITY

Puteți face donații pentru copii în zilele de 26 și 27 mai, între orele 10 și 18, în zona Infokiosk, vis-à-vis de magazinul Noriel din incinta mall-ului Jupiter City (click pe imagine pentru mărire):

Puteți dona alimente neperisabile (conserve, pateuri, orez, mălai, făină, fasole, șnițele de soia și ulei); produse de igienă personală (săpun, deodorante, pastă de dinți, periuțe și șampon); produse de curățenie (detergenți și dezinfectanți).

Citiți și: ÎȚI PLACE CIOCOLATA? NU RATA EXPOZIȚIA DE LA JUPITER CITY!

Organizatorii anunță că produsele colectate vor fi donate către 22 de copii și adolescenți, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, care beneficiază de servicii de consiliere și sprijin în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate „Sfinții Constantin și Elena” din Pitești.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066