Donaris 930 x 122

contribuabili

5 SUBIECTE DE INTERES PENTRU CONTRIBUABILI

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș anunță că organizează o întâlnire cu contribuabilii interesați să afle noutățile din domeniul fiscal și să primească detalii și lămuriri în legătură cu acestea.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Întâlnirea va avea loc pe 21 ianuarie, începând de la ora 12, în sala de ședințe de la mezanin I din clădirea Administrației, situată pe bulevardul Republicii din Pitești.

5 vor fi temele principale: modificările privind aplicarea sistemului TVA la încasare aduse prin OUG nr. 111/2013 pentru reglementarea unor măsuri fiscale şi pentru modificarea unor acte normative, modificările şi completările aduse formularului 394 prin ordinul nr. 3806/2013 al președintelui ANAF, aspecte referitoare la definitivarea impozitului pe profit datorat pentru anul 2013, termenele şi tipurile de formulare privind perioada fiscală pentru TVA și obligaţiile declarative asupra impozitului pe venit.

Citiți și: Om disperat, către primar ,,Am probleme pe care le am de vreo 3 ani încoace! Nu s-a rezolvat nimic”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3